Over mij

 

Welkom! Kinderkamers, canvas of een saai muurtje omtoveren tot een modern en kleurrijk graffitikunstwerk? Bram Verbrugge klaart de klus!

 

Bram begon zo’n twintig jaar geleden met het spuiten van graffitinamen op kinderkamers. Na enkele jaren maakte hij de overstap naar canvas, maar ook muren en allerlei soorten objecten vallen ten prooi aan zijn creativiteit. Dankzij de vele opdrachten die binnenstroomden, bleef hij zichzelf ontwikkelen tot een graffitikunstenaar die op maat werkt. Muurschilderingen, portretten, abstract werk voor de huis- of slaapkamer.. u vraagt en Bram voert het uit. Kijk rustig rond op de site. Hopelijk bent u ook enthousiast!

Bram Verbrugge

Bram voor zijn portret van de koning in het Stadskantoor van Dordrecht.

Bruiloften, bedrijven en baby’s

Bijzondere momenten vragen om bijzondere kunst! Als je op zoek bent naar een bijzonder cadeau voor een bruiloft of babyshower? Bram spuit geregeld lieve cartoons of een vrolijke naam op een babykamer of een canvas met de geboortedatum, het gewicht en de naam van de baby. En die bijzondere trouwfoto op unieke wijze in graffitistijl op canvas? Bram zorgt voor een unieke herinnering aan jullie mooiste dag. Dankzij zijn ervaring in ‘corporate branding’ weet hij de professionele identiteit en uitstraling van een bedrijf of instelling in kunst om te zetten. Bedrijfslogo’s met een kunstzinnige uitstraling of een originele muurschildering op maat gemaakt, zijn de meest toegepaste mogelijkheden.

 

websitebram-6Workshops graffiti voor bedrijfsuitjes of feestjes

Wilt u zelf eens aan de slag met spuitbussen? Bram geeft geregeld workshops graffiti waarbij de deelnemers voor een middag in de huid van een graffitischrijver kruipen. Goed voorbereid met mondkapjes, handschoentjes, schortjes en de uitleg van een ervaren graffitischrijver maakt u met collega’s of vrienden een waar kunstwerk op hout of canvas. Meer informatie vindt u hier.

Heeft u interesse in een workshop, canvas, portret, kinderkamer of muurschildering? U kunt altijd bellen of contact opnemen.