Portretten

 

Een modern portret van jouw perfecte trouwfoto? Je held uit de muziek- of filmwereld op canvas of een portret van je ouders of kinderen? Bram portretteert bekende of onbekende mensen; politici, musici, filmsterren of familieleden. De portretten van Bram zijn kleurrijk, modern en energiek en hangen onder meer in gemeentekantoren, raadshuizen, cafés en bij mensen thuis.

Bram Verbrugge maakt op geheel eigen wijze moderne portretten met spuitbussen. Hij kan iemands uitstraling en karakter mooi op doek tot leven brengen, omdat zijn portretten in popartstijl abstract zijn, maar tegelijkertijd ontzettend herkenbaar.

        nelson

Dankzij zijn roots in de graffitiscene is Bram Verbrugge altijd met spuitbussen blijven werken. Dat zie je terug en die manier van portretteren geeft het werk een moderne uitstraling. Door zijn kleurgebruik, indien gewenst aangepast aan de wensen van de opdrachtgever en/of de ruimte, passen de canvasdoeken uitstekend in kantoren, openbare ruimtes en woonkamers.

david bowie            fotod

In 2013 kocht de Dordtse burgemeester Arno Brok een portret van de pas gekroonde koning Willem-Alexander van Bram Verbrugge. Het werk hangt in de ontvangsthal van het Stadskantoor van Dordrecht. Ook de gemeente Alblasserdam was enthousiast en liet een portret van de nieuwe koning maken voor de raadzaal van het Damdorp.

Hier zie je meer portretten van Bram.

Bram Verbrugge