Workshops

 

Altijd al een keer in de huid van een graffitischrijver willen kruipen? Wilt u een keer proberen hoe het is om met een spuitbus iets op de muur te schrijven? En denkt u dat u dat kan? Bram Verbrugge verzorgt workshops voor groepen vanaf tien personen.

 

websitebram-4 [Desktop Resolutie]Een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of een bijzondere activiteit met uw vereniging, stichting of vriendengroep? De workshop graffiti is een originele en zeer creatieve manier om samen bezig te zijn. En natuurlijk helemaal hip!

Tijdens de workshop komt u in urban sferen en leert u meer over de geschiedenis van deze van oorsprong Amerikaanse sub-cultuur. Na een kort welkomswoord volgt een duidelijke instructie over de veiligheid en het gebruik van het materiaal, waarna u zelf aan de slag gaat. U zult merken dat u snel enthousiast wordt om wat moois te maken, maar dat het vaak moeilijker blijkt dan verwacht.

 

websitebram-1 [Desktop Resolutie]

Natuurlijk krijgen alle deelnemers handschoentjes, een mondkapje en een schort. Er zijn voldoende spuitbussen en caps en er zijn één of meerdere workshop docenten die veel graffiti ervaring hebben. Om de kwaliteit van de workshops te garanderen, is er altijd één begeleider aanwezig voor ongeveer vijftien deelnemers. De minimumleeftijd is ongeveer acht jaar. De workshop kan op locatie gegeven worden of op een legale muur in Nederland. U kan zelf kiezen of u op houten borden wilt spuiten of op één of meerdere canvasdoeken zodat er een mooie herinnering aan de creatieve middag meegenomen kan worden.

Voor het boeken van een workshop of het verkrijgen van meer informatie, neem dan contact op!

Alvast in de stemming komen? Bekijk hier mijn workshops.